Wie zijn wij? Contact Login

Nieuwsbrief Festival Contact Wie zijn wij?

Permacultuur Winter Conferentie

We merkten dat er, naast het Permacultuur Festival, behoefte is aan meer verdieping in een specifiek thema dat een belangrijke rol speelt in deze tijden. Daarom organiseren we in de winter deze conferentie van twee dagen.

Het thema van deze bijeenkomst en dat bij veel mensen en projecten een belangrijke rol speelt is het beheer van voedselbossen en daarop volgend de waterhuishouding van de bodem. Zeker van belang met deze droge zomers. Ook staat op het programma een wilde kruidenwandeling door het bos.

Deze conferentie vindt plaats op vrijdag 31 januari tot en met zaterdag 1 februari 2020 op landgoed Heerdeberg in Cadier en Keer (zuid Limburg).

Kosten

De kosten voor de Winter Conferentie zijn 65 euro per persoon voor 2 dagen. Niet inbegrepen zijn de maaltijden en de overnachting.

De conferentie begint op vrijdag om 10:00 en eindigt zaterdag om 16:00. Daarna is er nog gelegenheid om gezamenlijk te eten en er een gezellige avond van te maken.

Het is niet mogelijk om zonder reservering deel te nemen en er kunnen maximaal 60 personen deelnemen.Login © Coöperatie voor Permacultuur HomeTop